Avocata lui Sorin Apostu i-a dus un tort la Dej, dar a iesit cu el in mana VIDEO

 

Sotia lui Sorin Apostu si avocata acestuia, Gianina Cuc, l-au vizitat pe primarul suspendat la Spitalul Penitenciar Dej si chiar i-au dus un pachet, un tort, dar au iesit cu el, fara sa il lase.

 

Sorin Apostu a implinit miercuri 44 de ani. Monica Apostu a ajuns la Spitalul Penitenciar Dej in jurul orei 12.00. A luat din masina un pachet pe care l-a lasat la portar. Avocata Gianina Cuc a mers la Dej cu o alta masina si a asteptat in fata portii circa 20 de minute pana sa intre.

In mana a avut un pachet in care era un tort, pe care nu l-a putut lasa primarului Sorin Apostu pentru ca acesta avea dreptul la un singur pachet.

 

Cele doua au plecat la ora 13.00, fara sa dea vreo declaratie.


"Orice persoana privata de libertate, cu ocazia zilei de nastere poate primi un pachet suplimentar de produse alimentare, fructe si legume, precum si apa minerala sau bauturi racoritoare. Produsele alimenatre nu pot sa depaseasca 10 kg, fructele si legumele maxim 6 kg, iar apa minerala si bauturile racoritoare 20 de litri", a declarat Gianina Modrea, purtatorul de cuvant al Spitalului Penitenciar Dej.

Comentarii Facebook