Marti 7 Februarie

Avionul cu Scorpions, la un pas de catastrofa, scrie un clujean pe Facebook. Incidentul a fost relatat si de Klaus Meine FOTO


Avionul TAROM, care i-a adus pe trei dintre rockerii de la Scorpions la Cluj-Napoca, a intampinat unele probleme la aterizare. "AVIONUL CU SCORPIONS LA UN PAS DE CATASTROFA", scrie un clujean pe Facebook.

"Azi (n.red. vineri, 7 octombrie) am calatorit de la Cluj la Bucuresti si retur cu Taromul. La dus a fost bine. Dar la intors era sa ... Totusi, am scapat viu si nu prea vatamat. Oameni buni, asa ne-a trantit de pista, la aterizare, pilotul zborului TAROM 647, Bucuresti-Cluj. Ma mir ca n-au sarit rotile ori ca nu s-au infipt in asfalt", a relatat incidentul Mircea Olaru-Zainescu, pe pagina de Facebook.

Solistul trupei Scorpions, Klaus Meine, a vorbit si el, zambind, la conferinta de presa despre aventura cu TAROM-ul. "Am fost de multe ori in Romania, dar e prima data cand suntem in aceasta parte a tarii. Ne-am uitat din avion la Muntii Carpati, iar apoi am avut o aterizare prea brusca si am realizat, unii colegi dormeau, ca am ajuns", a mai spus Klaus Meine.

In ciuda acestui incident minor, calatoria alaturi de trupa Scorpions a fost o placere sustine clujeanul. "M-am nimerit cu Scorpions la un loc, si in autobuzul-naveta si in avion. Niste draguti, manierati, modesti. N-or cerut microbus la scara, ca domnul prefect. S-au inghesuit cu noi toti la un loc. Culmea, avionul era plin ochi cu fani care mergheau la Cluj sa-i vada maine in concert. Va dati seama ce bucurie o fost pe capul lor. Eu n-am facut decat vreo doua-trei poze cu ei in autobuz. Is domni manierati, ei s-au urcat primii, au ocupat loc pe scaune, apoi noi, gloata. La sfarsit au aparut ceva mamici celebre (nu le stiu pe nume, numai ce le mai vad tangential pe Antene), cu bone filipineze. Nemtii, tot nemti, s-au ridicat imediat si le-au cedat locurile", a povestit Mircea Olaru-Zainescu.

"Apoi, ce sa va mai spun, m-am salutat cordial cu Paval si Mathias, ca blondul era acaparat undeva mai in coada avionului de stewardese. Pana sa ajung la Cluj am realizat ca langa mine statea Bianca a lui Bote, parca asa-i zice. Suparata pe ziaristi ca o barfeau fara motiv pe prietena ei de peste ocean. N-am tras mai departe cu urechea ca sunt domn", si-a continuat clujeanul relatarea.

 

Vezi si...

Rockerii de la Scorpions i-au aplaudat pe cei 40.000 de oameni care vor umple Cluj Arena! VIDEO

Comentarii Facebook