Vezi cum fura un tanar laptopuri din doua scoli din Dej VIDEO CAMERE DE SUPRAVEGHERE


Camerele de supraveghere montate in doua scoli din Dej au surprins un hot care a furat doua laptopuri si un telefon mobil. Pe imagini se vede perfect cum a actionat acesta, dar politistii nu l-au prins inca.

In 3 octombrie, hotul a patruns nestingherit in Grupul Scolar "Constantin Brancusi" (n.red. fostul Grup Scolar Industrial) de unde a furat un telefon si o suma de bani din biroul contabilitatii. Martorii au spus ca barbatul ar avea intre 30 si 35 de ani, 1,70 metri inaltime si parul blond.

Politia a studiat imaginile si a ajuns la concluzia ca acelasi hot a furat in 15 septembrie din laboratorul de informatica al Liceului Teoretic "Alexandru Papiu Ilarian" doua laptopuri in valoare de 4.000 de lei.

"In data de 15 septembrie 2011 Politia Dej a fost sesizata despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unei unitati scolare din Dej de unde a sustras mai multe bunuri. In continuare efectuam cercetari pentru a depista autorii furtului", a declarat inspectorul Alma Brehariu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj, potrivit dejeanul.ro.


Comentarii Facebook