Rockerii de la Scorpions i-au aplaudat pe cei 40.000 de oameni care vor umple Cluj Arena! VIDEO

 

Membrii formatiei Scorpions au fost impresionati cand au auzit ca la concertul de sambata seara vor intra pe Cluj Arena 40.000 de spectatori.

 

"40.000 de oameni, este chiar impresionant! Le multumesc pentru sustinere fanilor romani in toti acest ani", a spus Klaus Meine, solistul trupei Scorpions, dupa care formatia germana a inceput sa aplaude.

 

Rockerii au fost impresionati de fetele Cluj Arena care i-au asteptat la intrarea in sala de conferinte de la hotelul City Plaza. "Sunt fetele Cluj Arena? Urmeaza inaugurarea stadionului, poate ne spuneti voi mai multe despre el? Am fost de multe ori in Romania, dar e prima data cand suntem in aceasta parte a tarii. Ne-am uitat din avion la Muntii Carpati, iar apoi am avut o aterizare brusca si am realizat, unii colegi dormeau, ca am ajuns", a mai spus Klaus Meine.

 

Jurnalistii clujeni le-au spus rockerilor ca numele orasului Cluj in germana este Klausenburg. Solistul formatiei a raspuns cu o gluma: "Klausenburg! Inseamna ca sunt acasa", iar apoi s-a interesat cum se pronunta numele "Cluj".

 

Intrebati daca stiu ceva despre muzica romaneasca, Rudolf Schenker, chitaristul trupei, a spus ca este mare fan al Alexandrei Stan si a melodiei Saxobeat.

 

Conferinta de presa a durat 28 de minute si poate fi urmarita AICI. Stiri de Cluj a transmis evenimentul LIVE pe site, vineri, 7 octombrie, incepand cu ora 19.30.

 

 

Comentarii Facebook