Luni 30 Ianuarie

AVERTISMENT de furtună la Cluj. Ce zone sunt afectate/ UPDATE mai multe localități sunt sub COD PORTOCALIUMeteorologii de la ANM au emis un avertisment de tip COD GALBEN de furtună pentru județul Cluj.

Avertismentul este valabil până la ora 15.10 și vizează zona delimitată de localitățile Huedin, Aghireșu, Beliș, Călățele, Căpușu Mare, Izvoru Crișului, Măguri-Răcătău, Mănăstireni, Mărgău, Mărișel, Poieni, Rișca, Săcuieu, Sâncraiu.

Se vor semnala averse de ploaie care vor depăşi 20...25 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, intensificări de scurtă durată ale vântului.

ANM a emis și un avertisment de instabilitate atmosferică, valabil până mâine după-amiază, care afectează Clujul și alte 23 de județe.

 

 

--------------------------------------------

 

UPDATE

 

ANM a emis un avertisment de tip COD PORTOCALIU de furtuni pentru Aghireșu, Căpușu Mare și Gârbău. Avertismentul este valabil până la ora 15.40.

 

Se vor semnala ploi torenţiale care vor depăşi 35 ... 40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii şi mari, vânt puternic cu aspect de vijelie.

Comentarii Facebook