Duminica 29 Ianuarie

Prognoza meteo pe două săptămâni. Ce se întâmplă cu vremea în primele săptămâni din augustMeteorologii de la ANM au emis o estimare a valorilor termice medii pentru perioada 1-14 august 2016.

Astfel, în Transilvania, intervalul de prognoză va debuta cu o vreme călduroasă, caracterizată prin valori medii diurne de 32...33 de grade şi nocturne de aproximativ 16 grade. Apoi vremea se va răcori şi, în jurul datei de 3 august, maximele diurne vor scădea spre 26 de grade, iar pe 4 – 5 august minimele vor fi de 13 grade, în medie.

În weekend regimul termic va creşte uşor şi, până la sfârşitul celor două săptămână de prognoză, nu vor mai avea loc variaţii de temperatură, valorile maxime se vor situa în jurul unei medii regionale de 30 de grade, iar cele minime vor fi de aproximativ 16 grade.

Averse pe arii relativ extinse se vor semnala pe 2 şi 3 august, când izolat se pot înregistra şi cantităţi de apă mai importante, apoi probabilitatea pentru ploi slabe, trecătoare, va creşte după data de 7 august.

Comentarii Facebook