Autostrada Transilvania, raiul vitezomanilor! Un șofer teribilist a fost prins gonind cu 203 km/h



Mai mulți vitezomani au fost prinși circulând ca la curse pe Autostrada Transilvania. Polițiștii au dat amenzi de peste 50.000 de lei 

Ieri, 15 februarie, poliţiştii din cadrul Biroului Autostrăzi A3 Turda-Borș au acționat pentru creșterea siguranței în trafic şi impunerea respectării normelor legale de către conducătorii auto pe tronsonul A3, de pe raza județelor Cluj și Mureș.

În urma abaterilor constatate de polițiști au fost aplicate 137 de sancţiuni, dintre care 50 pentru depășirea limitei legale de viteză.

Au fost reţinute 7 premise de conducere, 6 dintre acestea pentru nerespectarea regimului de viteză, dar şi 5 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 53.460 de lei. Mai mult, au fost efectuate și 94 de testări cu aparatul etilotest.

Un șofer a fost prins de polițiști circulând cu peste 180 la oră. 

,,În jurul orei 12.05, a fost depistat un conducător auto circulând cu 188 km/h, pe tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu.

Acesta fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de a conduce vehicule pe o perioadă de 90 de zile.", informează IPJ Cluj.

Altul l-a întrecut și a ajuns la peste 200 km/h, însă acest lucru i-a adus și o amendă 3.300 de lei. 

,,În jurul orei 13.20, polițiștii au înregistrat cu aparatul radar un conducător auto care rula cu viteza de 203 km/h, pe tronsonul Târgu-Mureș – Câmpia Turzii.

A fost aplicată o sancțiune de 3.300 de lei, iar dreptul bărbatului de a conducevehicule a fost suspendat pentru 120 de zile.”, informează IPJ Cluj

Un alt șofer a rămas și el fără permis, în același loc. 

,,În jurul orei 13.35, pe același tronson de drum a fost depistat un conducător auto care circula cu viteza de 195 de km/h, fiind sancționat cu amendă în valoare de 1.485 de lei.

Totodată, dreptul acestuia de a conduce vehicule a fost suspendat pentru 90 de zile.”, potrivit IPJ Cluj.


Comentarii Facebook