Autorul accidentului din Florești, din noaptea de Revelion are 20 de ani. Răzvan Muzuran este tatăl unei fetițe

 

Accidentul din Florești, din noaptea de Revelion, soldat cu 3 morți a fost produs de un tânăr de 20 de ani. Răzvan Muzuran este tatăl unei fetițe de 4 luni.

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 23.58, pe strada Horea din Florești. 

 

Cei trei pietoni au fost surprinși și accidentați în timp ce se aflau pe partea carosabilă a străzii Horea în vederea aprinderii de materiale pirotehnice. 

 

Șoferul autoturismului, Răzvan M. de 20 ani, din Cluj-Napoca a fost identificat ulterior de polițiști. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, anca Purdea.

 

Răzvan Muzuran a lovit în plin grupul de persoane aflat pe stradă. Frații Florin Dascalu și Traian Dascălu, împreună cu fetița unuia dintre ei, aprindeau artificii în stradă, când au fost luați în plin de mașina condusă de Răzvan Muzuran.

 

Florin Dascălu a murit pe loc în urma impactului, iar Traian Dascălu a decedat în drum spre spital. Fetița de 3 ani a murit marți dimineața, în jurul orei 7.00, la UPU Copii.

 

Răzvan Muzuran a fugit după ce a comis accidentul și și-a abandonat mașina pe strada Tineretului. Tânărul de 20 de ani s-a predat în dimineața zilei de 1 ianuarie, la insistențele soției sale, Roxana Muzuran, conform florești-gilău.ro.

 

Șoferul care a omorât 3 oameni în Florești, de Revelion, arestat pe 29 de zile: Am băut numai un pahar de ȚUICĂ

 

Șoferul Răzvan Muzuran s-a căsătorit în acest an, când a devenit și tată, având o fetiță de 4 luni.

 

Accident în Florești din noaptea de Revelion! Cum s-a produs tragedia soldată cu 3 morți

Comentarii Facebook