Augustin Baciu isi vinde afacerile: Hotelul Onix, trei hoteluri din Turda, baile sarate si actiunile de la Salina Turda


Augustin Baciu isi vinde afacerile din judetul Cluj: hotelul Onix si actiunile pe care le detine la societatea Tursim Ariesul Turda.

Potrivit Mediafax, pe hotelul Onix, situat in Cluj-Napoca, si catalogat la patru stele, Baciu cere suma de 11 milioane de euro. Unitatea hoteliera are 68 de camere si un teren de 2.800 de metri patrati.

Augustin Baciu mai cere inca 9 milioane de euro pe 82% din actiunile oe care le detine la societatea Turism Ariesul Turda, unitate care controleaza trei hoteluri si o baza de tratament.

"Am luat decizia de vanzare din cauza volumului mare de lucru. E dificil de gestionat afacerea, mai ales ca toate obiectivele sunt la distante mari, doar ca sa le vizitezi iti ia foarte mult timp", a declarat fiul omului de afaceri, Adrian Baciu.

Societatea Turism Ariesul Turda detine o baza de tratament cu un hotel, restaurant si sala de sport, dar si hotelurile Stejeris, hotel Alpin din Baisoarasi cabana Cheile Turzii. De asemenea, societatea mai detine 51 % din actiunile de la Salina Turda, lacul Roman si restaurantul Meteor.

Comentarii Facebook