Miercuri 24 Aprilie

Au vrut să închirieze o cabană în Cluj și s-au trezit fără bani în cont. Doi bucureșteni, țepuiți de 4.000 de lei pentru o cabană la Beliș


Un bărbat din localitatea Câmpeni, județul Alba,  a fost reținut de polițiști și acuzat de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată. 

Bărbatul a publicat pe internet un anunț mincinos privind închirierea unei cabane în localitatea Beliș din Județul Cluj. Ulterior, acesta a încasat, în baza unei facturi false, suma de 4.000 de lei de la două persoane din municipiul București, cu titlul de „avans”, urmând ca bucureștenii să  nu mai aibă parte de serviciile promise. 

La data de 30 ianuarie 2023, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, au efectuat două percheziţii, una la domiciliul unui bărbat de 31 de ani, din Câmpeni, bănuit de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, şi una la sediul unei societăţi comerciale administrată de acesta”, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

Se pare că, în luna decembrie a anului 2022, bărbatul ar fi postat, pe un site de internet, un anunţ mincinos prin care oferea, spre închiriere, pe perioada Crăciunului, o cabană situată în localitatea Beliş, judeţul Cluj”, au mai informat aceștia. 

Bărbatul de 31 de ani urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Comentarii Facebook