Au înnebunit clujenii! Erau să se bată în scara unui bloc pentru că cineva fuma - FOTO


Pandemia a ajuns că le ia mințile clujenilor și să se amenințe pentru că nu aerisesc scara blocului. Lipsa de înțelegere față de doleanțele celorlalți riscă să ducă la situații scăpate de sub control în care să se lase că bătăi.

printr-o experiență jena tă a trecut o clujeancă de pe strada Andrei Saguna, care a fost jignită ca la ușa cortului.

În 17 decembrie, pe la ora 18.00, când am intrat în bloc, vecinul de la parter a fumat in scara. L-am salutat și l-am rugat frumos sa fumeze afara pentru ca miroase urat și fiind iarna nici nu putem aerisi scara așa bine. La care la început am primit doar comentarii rele, ca să-mi văd de treaba mea și să mă ocup de apartamentul meu - la care i-am răspuns ca exact asta doresc, și ei sa se ocupe de apartamentul lor. Și sa respecte spațiul comun, cum ar fi scara. 

Omul s-a pornit și mai tare, ușa apartamentului lor a fost deschisă, a auzit mama lui ca vorbește cu cineva (cu mine) și când a aflat care e subiectul a început sa urle la mine, sa mă înjure și sa mă amenințe ca dacă mai comentez ceva - nu vreau sa citez cuvant cu cuvant - dar mi-a descris cum o sa ajunga piciorul ei în c***ul meu. Așa socata am rămas de la violenta si aroganța lor ca m-am grabit în apartamentul meu (la etajul 2) și injuraturile, amenințările ei au tot continuat pana am închis ușa la mine.

Menționez ca le-am mai semnalat în parcursul anului rugămintea mea sa nu aeriseasca către scara cand gatesc/prajesc mancare, ca miroase foarte tare. Am avut și prieteni care au menționat acest lucru, și am pățit și eu ca m-am dus frumos îmbrăcat la munca sau la o intalnire si pana am coborat am mirosit de prânzul lor. Rugămintea mea a fost ignorată după care am apelat la doamna administratoare sa le anunțe. Ea le-a trimis de 2 ori, tot fără rezultat. 

Revenind la cele de ieri, după ce am ajuns în apartament, am sunat-o pe doamna administratoare ce s-a intamplat și cât de violent au reacționat, la care a zis ca ea nu prea știe ce sa faca pentru ca am văzut ca nici la celelalte avertismente nu au reactionat. 

Am zis ca poate sun la poliție și a zis ca e ok. Însă, cum n-am o filmare sau poza cu bărbatul fumand, cum pot depune o plangere? Și mi-e frica si de răzbunare sincer. Am mașina în curte, vară bicicleta, și din comportamentul lor de astăzi nu știu la ce sa mă aștept... Dar dacă nimeni nu zice nimic (tocmai din aceasta cauza, ca sunt niște oameni cu care nu te înțelegi și mulți nu vor să-și bată capul) cum se rezolva situația?? Ca noi care respectăm regulile de bază și de cele șapte ani de acasă tăcem și ei își fac de cap?!”, a relatat Nagy Zsuzsanna, de pe strada Andrei Saguna, 34-36.

Comentarii Facebook