Miercuri 24 Aprilie

Au inceput demersurile pentru parking-ul suprateran pe Aleea Baisoara! Goliti-va garajele, pentru ca altfel depozitarea se face pe banii Dvs!

Primaria municipiului Cluj-Napoca a inceput procedurile prealabile construirii celui de-al treilea parking de cartier din Cluj-Napoca, care va fi situat pe Aleea Baisoara 1-3. Pana in 30 ianuarie proprietarii de garaje trebuie sa le goleasca.

 

"In data de 31 ianuarie 2011 se va efectua predarea de amplasament către SC Construdava SRL în vederea începerii lucrărilor de execuţie la obiectivul de investiţii „Parking suprateran aleea Băişoara”, urmată de împrejmuirea amplasamentului şi eliberarea terenului în vederea începerii lucrărilor de construire. Astfel, deţinătorii de garaje au posibilitatea ca, până în data de 30 ianuarie 2011, să întreprindă măsurile necesare desfiinţării garajelor".


La repartiţia locurilor în parking vor avea prioritate cei care au deţinut iniţial parcări cu abonament sau garaje pe amplasamentul acestuia. Ceilalti care doresc un loc in parking trebuie sa depuna anul acesta cerere la registratura Primariei Cluj-Napoca .  

 

In cursul zilei de astazi reprezentantii Primariei vor activa site-ul "parking Baisoara", care este realizat dupa modelul www.parkingfabricii.ro si contine informatii despre proiect, un forum de discutii si posibilitatea de a adresa pe mail intrebari punctuale celor direct interesati.

 

 

 

Comentarii Facebook