Protest la benzinarii de la ora 17.00, in Cluj Napoca! Vezi unde se intalnesc si ce benzinarii vor sa boicoteze! Tu ce propuneri ai?


Al doilea protest la benzinariile din Cluj Napoca este organizat vineri, de la ora 17.00. Soferii si-au dat intalnire pe malul lacului din Gheorgheni, in parcarea Iulius Mall.

Ca si primul protest, si acesta a fost oranizat prin intermediul forumului 4tunning.ro. Pentru a nu fi amendati ca si protestatarii de la Craiova, organizatorii actiunii au lansat cateva sfaturi pentru soferi.

"Toti participantii (n.red. de la protestul de la Craiova) au primit acasa PV (n. red. proces verbal) de contraventie conform L61/1991. Astfel daca va amintiti inainte de a incepe actiunea la Cluj v-am atentionat fara fanioane, clanxoane, faruri, etc. Si uite ca am avut dreptate si totul a fost ok la Cluj. In celelalte orase oamenii nu au inteles partea legala. Am enumerat 3 legi in baza careia politia are dreptul sa sanctioneze astfel de manifestari", a scris unul dintre organizatorii actiunii.

"Pentru a nu fi amendati nu transformati actiunea in manifestatie! Alimentati minim 1 litru, pierdeti timpul cat puteti, nu faceti grupuri de barfa, nu lipiti insemne pe masina, nu faceti coada decat unde este permisa stationarea, nu blocati accesul in benzinarie celor care vor doar sa parcheze, sa faca alte cumparaturi sau sa spele masina. Dupa aceea puteti pleca la alta bezinarie pt a mai alimenta inca un litru mentinand coloana. Daca primiti vreun PV facti plangere penala pentru abuz in sericiu celui care il intocmeste", a scris alt sofer, pe acelasi forum.

Soferii au propus ca la acest protest sa nu mai mearga la benzinariile Mol, ci la "OMV si Petrom care dicteaza pretul in tara, asa ca trebuie mers la acestea si acestea sa fie blocate!", a mai spus un sofer.

Vezi aici imagini de la primul protest.

Comentarii Facebook