Au inceput alegerile UBB Cluj! Cititi AICI totul despre acest eveniment si ce spun candidatii UPDATE


Pe listele de alegatori al UBB-ului sunt 1851 de electori, dintre care 155 sunt studenti, dar si membrii ai consiile profesorale ale facultatilor.

 

Pana in momentul de fata alegerile se desfasoara conform normelor, iar fiecare facultate are biroul ei de vot.

"Fiecare elector semneaza in tabelul de prezenta dupa care isi exprima optiunea de vot. Speram sa aflam care este numele rectorului in cursul zilei de astazi, iar daca acest lucru nu se va intampla speram sa aflam numele celor doi astfel  incat in data de 8 martie vor fi alegerile finale", a declarat Nistor Razvan, profesor la FSEGA.

Printre persoanele care au votat pana in acest moment se numara Daniel Buda, presedintele Comisiei Juridice a Camerei Deputatilor, care a declarat ca "noul rector trebuie sa duca cu mandrie mai departe Universitatii Babes-Bolyai, deoarece este o universitate de nivel mondial, pana la urma noul rector nu o sa aiba un mandat foarte linistit, ci unul foarte dificil in urmatorii 4 ani, avand in vedere nivelul la care este universitatea. Inainte de toate noul rector va trebui sa implementeze noua lege a educatiei".

 

Ioan Aurel Pop: "Am incredere in intelepciunea electorilor"

Vincze: Transparenta si multidiversitatea, punctele forte ale programului meu

Cristina Ciumas: Am plecat in aceasta lupta cu convingerea ca voi invinge

Decebal-Radu Ciurchea: Dupa 20 de ani de conducere monocolora, monovoce, s-a simtit nevoia unei schimbari VIDEO

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Alegerile s-au incheiat la ora 17.00 si acum sunt numarate voturile.

Comentarii Facebook