20% reducere la salonul Belle de Ziua Femeii (P)


In perioada 1-15 martie, salonul Belle ofera o reducere de 20% din pretul manoperei de coafor pentru doamne si domnisoare.

"Ne-am gandit sa oferim un cadou doamnelor si domnisoarelor care aleg sa se coafeze la salonul nostru. Oferim o reducere de 20% din pretul manoperei pentru femeile care aleg sa se rasfete de ziua lor si vor dori sa le aranjam noi coafura", a declarat Baksai Emoke, coafeza la salonul Belle.

De asemenea, salonul Belle vine in ajutorul barbatiilor care au ramas in pana de idei pentru cadoul de ziua femei. La salon se pot procura gift carduri cu care doamnele si domnisoarele vor putea alege sa se rasfete la oricare dintre serviciile oferite de salon.

Situat in centrul Clujului, pe strada Cotita, nr. 8 (in spate la Central), salonul Belle iti ofera o gama larga de servicii: coafura, frizerie, cosmetica, manichiura, pedichiura si unghii tehnice la preturi accesibile tuturor. Produsele profesionale cu care se lucreaza sunt de cele mai buna calitate asigurand o coafura perfecta pentru orice ocazie. 

Contact:
str Cotita, nr 8
Tel: 0264.592.228; Mobil: 0745.642.784
Program:
Luni-Vineri: 8-20
Sambata: 8-13   
Duminica: Inchis

Comentarii Facebook