Miercuri 24 Aprilie

ATENȚIE, șoferi! Traficul va fi restricționat în Gruia, din cauza meciului România - Insulele Feroe


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că vor fi instaurate măsuri de restricție a circulației, marți seară, în cartierul Grua, cu ocazia meciului de fotbal dintre reprezentativele României si Insulelor Feroe.

Astfel, se vor institui măsuri de restriție a circulației marți, 26 martie 2019, între orele 18.00 – 22.00, în zona stadionului CFR ”Dr. Constantin Rădulescu”: pe str. Romulus Vuia de la intersecţia „7 Străzi” până la intersecţia cu str. Buhuşi, str. 11 Octombrie, str. Lăcătuşului, str Magaziei de la intersecţia cu str. Romulus Vuia până la intersecţia cu str. Conductorilor, str. Lemnului de la intersecţia cu str. Romulus Vuia până la intersecţia cu str. Fierului, str. Migdalului de la intersecţia cu str. 11 Octombrie până la intersecţia cu str. 16 Februarie, str. Racoviţă (când situaţia o impune).

Partida cu Insulele Feroe se dispută pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, de la ora 21:45, şi va fi transmisă de Pro TV. Porţile se deschid la ora 19:30, iar biletele vor fi disponibile la casieria arenei lui CFR Cluj de la ora 12:00 şi până la fluierul de start.

Comentarii Facebook