Atenție, șoferi! Cod Galben de ceață pentru 22 de localități din județul Cluj. Vezi care sunt localitățile vizate de avertizarea meteorologilor


Meteorologii au emis o avertizare Cod Galben de ceață pentru 22 de localități din județul Cluj, joi, 10 noiembrie, dimineață. 

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie (ANM) au emis o avertizare de cod galben de ceață pentru joi dimineața. Avertizarea de Cod Galben este valabilă în județul Cluj, în 22 de localități.

Localitățile afectate de avertizarea meteo sunt următoarele: 

Gherla, Cășeiu, Iclod, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Unguraș, Chiuiești, Cuzdrioara, Fizeșu Gherlii, Câțcău, Cătina, Țaga, Vad, Sânmărtin, Bobâlna, Cornești, Geaca, Aluniș, Pălatca, Buza, Jichișu de Jos.

Se vor semnala: local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, potrivit meteorologilor.

În aceste condiții, polițiștii îi îndrumă pe șoferi să adapteze viteza, să mărească distanţa de siguranță între mașini și să evite oprirea pe benzile de circulaţie sau pe banda de urgenţă, unde e cazul. De asemenea, nu uitați să folosiți luminile de ceață și nu vă angajați în efectuarea de manevre periculoase în condiții de vizibilitate redusă. 


Comentarii Facebook