Asistentul de la UPU, depistat pozitiv după vaccinare, a murit la un spital din Cluj-Napoca


Gheorghe Leca, asistentul de la UPU Piatra Neamț, care a fost vaccinat deși prezenta simptome de infectare cu COVID-19, a murit miercuri seara, la un spital din Cluj-Napoca.

Bărbatul s-a vaccinat anti-COVID pe data de 5 ianuarie, în ciuda faptului că, la momentul vaccinării, avea o tuse care ar fi putut fi simptom de infectare cu COVID-19. Deși a menționat acest aspect, medicul de la centrul de vaccinare a dat undă verde pentru imunizare, punând tusea pe seama unei infecții respiratorii de sezon.

Bărbatul a fost testat pozitiv la testul COVID

Pe data de 17 ianuarie, la 12 zile după administrarea primei doze, Leca Gheorghe a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus, iar ulterior, starea lui de sănătate s-a agravat. Acesta a fost transferat la un spital din Cluj-napoca, unde a pierdut lupta cu viața în seara de 17 februarie. 

Plămânii bărbatului erau foarte grav afectați. Vestea a fost confirmată de o apropiată a bărbatului, pe Facebook.

A fost un om minunat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că o ființă atât de dragă nouă și un coleg minunat a plecat pentru totdeauna. O lumânare aprinsă și gândurile mele sunt alături de familia îndurerată. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, a scris aceasta.

Comentarii Facebook