Duminica 19 Septembrie

Moarte suspectă în Cluj, pe Dorobanților, la parking. Un bărbat de 65 de ani a căzut de pe parking - FOTO


O moarte suspectă s-a produs la parkingul de pe strada Dorobanților. 

Corpul neînsuflețit al unui bărbat este pe rampa de acces în parking. Martorii au declarat pentru Știri de Cluj că un bărbat s-a aruncat de la etaj. 

Poliția Cluj verifică dacă este vorba despre o sinucidere sau altceva.

Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada dorobanților din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei  12.50, iar pompierii au început masajul cardiac extern pentru bărbatul, în vârstă de cca 60 de ani, imediat ce au ajuns la locul evenimentului. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU CLuj, maiorul Andrei Biriș.

Sinucidere în Mărăști! Un bărbat s-a aruncat de pe parkingul de pe Dorobanților

În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști.

O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia”, a precizat și Poliția Cluj.

Surse din cadrul Poliției Cluj au declarat pentru Știri de Cluj că acest caz este unul de sinucidere, dar că vor fi făcute în continuare cercetări. 

În cadrul activităților desfășurate s-a stabilit că bărbatul ar fi căzut de la unul dintre etajele clădirii, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

5d5b5d77-18c7-4f18-a180-979173f1ac10.jpg

WhatsApp Image 2021-02-18 at 21.05.29 (1).jpegWhatsApp Image 2021-02-18 at 21.05.29.jpegWhatsApp Image 2021-02-18 at 21.05.28 (1).jpeg

Dacă aveți informații despre un subiect, puteți să ne sesizați pe Whatsapp (0722804093) sau pe Facebook.

Comentarii Facebook