Infirmierul injunghiat de Gore in torace si brat a fost operat de urgenta


Infirmierul injunghiat de Marius David, zis Gore, in torace si brat a fost operat medicii de la Chirurgie I. "Gore a intrat calm in urgenta si a scos un cutit dintr-o borseta", a declarat pentru Stiri de Cluj Dorin Muresan, seful UPU.

"In jurul orei 5.30, Gore a intrat in urgenta, calm, si a cerut sa primeasca ingrijiri medicale. Avea in mana o borseta in care avea unele lucruri si nimeni nu s-a gandit la ce va urma. La un moment dat, din senin, a scos din borseta un cutit si s-a repezit la infirmierul care se afla langa el, injunghiindu-l in brat si in torace", a povestit Dorin Muresan.

Personalul care se afla in urgenta la acea ora a intrat in panica. "Fiecare s-a ascuns pe unde a apucat si in nebunia care a urmat Gore a reusit sa scape, fugind. Asistentul nostru a fost transportat de urgenta in sala de operatie. Nu stim cat de grav este sau daca unele organe interne i-au fost afectate", a mai spus Muresan.

 

Gore este cautat de politisti, fiind acuzat de tentativa de omor. Anchetatorii sustin ca interlopul se ducea frecvent la UPU Cluj si cerea sa i se puna picaturi in branula.

 

Gore nu a fost retinut pana in acest moment.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Infirmierul de 34 de ani injunghiat de Gore a iesit din operatie, a declarat seful UPU Cluj, Dorin Muresan. "Colegul nostru este in stare stabila si asteptam acum sa vedem evolutia pe care o va avea", a spus Muresan.

 

Vezi si...

Gore a injunghiat azi-noapte un asistent de la UPU Cluj

Comentarii Facebook