”Așa își spală păcatele!” - Provocare de la un iubitor de animale către clujeanul care i-a dat câinelui carne cu foiță de aur


Proprietarul câinelui care l-a servit cu o friptură de sute de lei, poleită cu foiță de aur, a primit o provocare de la un adevărat iubitor de animale. ”Cumpără 50 de saci cu mâncare și donează-i unui adăpost de animale”, a spus Voicu Ienci, un formator de opinie din Hunedoara.

Știri de Cluj a prezentat marți, 2 mai, isprava unui clujean care i-a dat câinelui Thor o ”halcă” de vită poleită cu aur, în valoare de 1.200 de lei. La toată scena a asistat și patronul localului, Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii, o localitate defavorizată, unde puțini își permit așa festin, iar animalele străzii mor de foame.

Voicu Ienci i-a lansat o provocare proprietarului câinelui: ”Să-i amintească cineva proprietarului cainelui (nu mă îndoiesc ca nu ar fi aflat pana acum), ca hrană cu adevărat de calitate si pentru caini nu este ceea ce consumăm noi, oamenii. Dimpotriva, saracul Thor ar fi meritat boabe sau o conservă de calitate (probabil le are si pe acelea in meniul zilnic) dar nu ar mai fi fost un gest cu care stapanul sa rupă gura târgului.

E mai potrivit, cred, sa ne afirmam cu ceea ce facem pentru noi si pentru ceilalti, nu cu cainele, pe care se presupune ca il iubim si atat.

Îi propun proprietarului un gest prin care sa isi spele păcatul fata de Thor si sa demonstreze ca iubeste intr-adevar animalele:

Un platou la Transylvania Steakhouse de vita cu foita de aur, după cum am reținut, costa 6.000 de lei (cel mai scump). Asta înseamnă cam 50 de saci cu hrana solida pentru caini, pe care sa ii doneze unui adapost pentru animale”.

Foița de aur de la acel local este un mega-moft, pentru că aceasta costă maxim 20 de lei, dar atunci când este servită prețul crește de multe ori. O friptură de vită normală este 2 - 3 sute de lei, dar cu aur ajunge la 1.200 de lei. Puțini mai cred că cineva și plătește acești bani pe un astfel de produs, mai puțin votanții PSD, oameni care lucrează din greu pentru banii de trai.

Comentarii Facebook