Ultima fiță a „greilor” Clujului: Au dat câinelui carne de vită în foiță de aur la restaurantul de megalux din oraș - VIDEO


În pofida prețurilor halucinante, cel mai scump restaurant din România, care se află chiar la Cluj-Napoca, se bucură de numeroși clienți. În localul care vrea să imite Dubaiul la prețuri, mai nou, iau masa nu doar oamenii. Doi proprietari și-au dus acolo și prietenul patruped, care a mâncat vită cu aur, de 1200 de lei.

Amintim că patronul, șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, a devenit vedetă națională, după ce a scos masa în fața localului, pe strada Constantin Brâncuși și a prezentat faimosul platou cu „de toate”, care ajunge la prețul de 1200 de lei. Platoul are carne de vită, cârnați, burger, iar social-democratul clujean îl prezintă drept un preț just pentru ceea ce oferă. Lucrurile însă nu s-au oprit acolo, și la scurt timp același restaurant le-a propus clienților un platou cu carne de vită de 6000 de lei, suflată cu aur.

Cățelul care a fost dus în restaurantul de lux unde a mâncat carne „de cea mai bună calitate”, după cum au descris-o cei de la restaurant. 

Binemeritatul creekstone ribeye în foiță de aur pentru cel mai bun campion, Thor”, au transmis cei de la Bully RO Kennel Club. 

E o carne de cea mai bună calitate cu foiță de aur, bineînțeles pentru un câine de anvergura lui și carnea trebuie să fie pe măsură”, au adăugat cei de la restaurant. 

Video: the_brkc_family

Citește și:

Comentarii Facebook