Arya, câinele dispărut pe ruta Cluj - Sibiu, găsită tocmai în Argeș. Internauții s-au mobilizat exemplar - FOTO


După o săptămână de căutări la care au pus umărul mii de iubitori de animale din toată România, adunați pe paginile de profil de pe Facebook, Arya, lupul cehoslovac, pierdută undeva între Cluj și Sibiu, a fost găsită. 

Dupa o saptamana intreaga ARYA a fost gasita in judetul ARGEȘ!!!! Intalnirea dintre ea si Alex a avut loc in aceasta dimineata! Va multumim tuturor ca v-ati implicat si nu v-ati pierdut speranta! Arya a fost batută si de alti caini, dar este bine si fericita, acum este impreuna cu Alex in Sibiu la veterinar!”, se arată pe pagina Protectia Animalelor Cluj.

Alex, stăpânul Aryei, se deplasa cu mașina spre Sibiu, în urmă cu o săptămână, iar câinele era într-o remorcă tractată. El a anunțat atunci că ultima dată a văzut câinele când a alimentat la MOL în Florești, iar apoi la Sibiu nu mai era în remorcă. ”Pierdut Lup Cehoslovacpe ruta Cluj -Aiud- Alba Iulia -Sibiu - Avrig”, spunea Alex.

Internauții cred că Arya a fost furtată, dar hoții i-au dat drumul de teama noii legi care a apărut, dar și de vâlva stârnită de această dispariție. 

118582338_2720718331475436_8999992696186554753_n.jpg

Comentarii Facebook