Gicu Buzdugan, Regele Betoanelor din Cluj, circulă în Cluj-Napoca cum vrea mușchii lui, cu mașina de lux - FOTO


Creditat cu o avere de câteva milioane de euro făcută- din construcții de blocuri, Gicu Buzdugan a fost fotografiat conducând autoturismul de lux Bentley Bentayga pe linia de autobuz, pe contrasens.

Incidentul s-a petrecut vis-a-vis de Sora, ir milionarul, cel mai probabil, nu a mai avut răbdare să aștepte la semafor și a făcut o românească, pentru care risca să rămână fără permis, pentru că de amendă oricum nu îi păsa.

Gicu, creditat de presă cu apelativul de ”Regele Betoanelor” și protejatul polițiștilor, are ai multe mașini de lux. Anii trecuți făcea furori pe litoral, la localul Loft, din Mamaia, unde s-a afișat cu o frumoasă brunetă, cei doi coborând dintr-un Mercedes Sport.

Bruneta se numea Natalia Săbădaș, polițistă la Serviciul Criminalistic.

Gicu Buzdugan era un obișnuit al localului de la mare, unde dădea bacșiș 100 de lei pentru ca pargariul să aibă grijă de mașina lui de lux. 

Conform presei, Gicu Buzdugan ar fi ”protejatul milițienilor”. Buzdugan ar fi fost în trecut omul de încredere al comisarului Toma Rus, fostul șef l Biroului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Cluj.

Societatea lui de atunci, GHM Mixbeton, deținea o stație de producție de beton și una de sortare pe Strada Plevnei din Cluj, care funcționează ilegal, scrie jurnalul.ro. 

Buzugan ar fi fost apropiat de fostul comisarul Cornel Tuselea, de la Serviciul de Investigarea Fraudelor a IPJ Cluj, și de fostul comisar Ioan Oțel, fost șef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Cluj.

Comentarii Facebook