Miercuri 1 Februarie

Arșinel către Bendeac: Să-ți fie rușine

 

Alexandru Arșinel i-a răspuns lui Mihai Bendeac, care l-a acuzat pe Facebook că a primit rinichiul în detrimentul tinerilor.

 

Dacă acesta e caracterul lui, eu nu am ce să fac. Nu vreau să intru în polemică cu el. Eu în viaţa mea nu am schimbat două vorbe cu el. Niciodată nu şi-a exprimat dorinţa de a lucra la Teatru, nu a venit să-mi propună niciodată un proiect. Ceea ce este ciudat este faptul că atacă un om aflat la pământ, e ruşinos, să-i fie ruşine! Nu mă cobor eu la un nivel atât de jos, eu am o activitate publică şi am fost binecuvântat cu multe răsfăţuri din partea publicului. Am primit mesaje de sprijin din toată lumea şi din ţară”, a spus Arșinel, conform Adevărul.ro.

 

Actorul i-a răspuns lui Bendeac, care a contestat faptul că apare în reclamele de la Catena, în locul tinerilor. 

 

Văd că el a lovit în toate punctele mele de sprijin. Eu şi Stela Popescu am fost aleşi pentru că targetul reclamei sunt în mod special cei de vârsta noastră, care au mai multă nevoie de medicamente. Pe de altă parte, s-a făcut un sondaj din care reieşea că eu şi Stela Popescu suntem pe primele locurui în ceea ce priveşte popularitatea. Atacul lui mă lasă rece, nu mă afectează decât din puctul de vedere al situaţiei în care mă aflu. Tinerii din generaţia mea aveau mai mult respect, eu mă lipeam de perete când vedeam un actor. De asemenea lucruri muradre nu o să scăpăm niciodată, dar trebuie să luptăm”, a mai spus Arşinel. 

 

Mihai Bendeac către Arșinel, într-o scrisoare pe Facebook: ”Nu meritai acest rinichi. Ai furat dreptul altcuiva la viață”

Comentarii Facebook