Bendeac continuă atacul împotriva lui Arșinel: ”DE CE NU SI-A VANDUT DOMNUL ARSINEL VILA”


Actorul Mihai Bendeac continuă atacul împotria lui Alexandru Arșinel, considerând că acesta a ”furat dreptul altcuiva la viață” în momentul în care a primit un transplat de rinichi la doar 3 zile de la internare.

"Imi suna din 5 in 5 minute telefonul vizavi de subiectul "Arsinel" si scrisoarea mea deschisa in atentia dumnealui. Am mult de muncit si nu am timp de asta. Mi s-a parut firesc sa-mi exprim o parere de cetatean. Am sa inchid acest subiect cu un cu un comentariu pe care l-am postat pe blogul lui Arhi.

"Salut, Arhi,

Foarte interesanta discutia. Eu ridic o singura intrebare. Exista, in Romania, din pacate, oameni care vor sa-si vanda un rinichi pentru bani. In mod evident, copiii si tinerii care se afla pe lista de asteptare nu au 20-30-40 de mii de euro ca sa plateasca un cetatean dintr-o comuna care isi da rinichiul ca sa bea, mai apoi, la birt, banii.

DE CE NU SI-A VANDUT DOMNUL ARSINEL VILA DE LA MARE CA SA-SI CUMPERE RINICHI? SAU DE CE NU SI-A CUMPARAT DIN BANII STRANSI DIN JDE MII DE SUSE PRIN ISRAEL, CANADA etc?

In schimb, in urma cu vreo doua luni, se plangea ca l-au sunat unii sa-l pacaleasca. I-au spus ca fiul sau ar fi calcat pe cineva pe trecerea de pietoni si cereau bani ca sa nu mearga la politie. Arsinel declara atunci ca “era cat pe-aci” sa plateasca. Pentru aia avea bani… O zi buna tuturor!" SUBIECT INCHIS", a scris Mihai Bendeac pe Facebook.


Alexandru Arșinel i-a dat replică scrisorii lui Mihai Bendeac.

Comentarii Facebook