Aproape 14.000 de cititori, ieri, pe Stiri de Cluj! Va multumim tuturor pentru RECORDUL DE TRAFIC


Stiri de Cluj a inregistrat joi, 29 septembrie, un nou record de cititori unici. 13.930 de oameni au ales sa vada ce se intampla in oras pe Stiri de Cluj si sa afle noutati despre plecarea Nokia de la Jucu.

Cele mai citite stiri au avut peste 8.000 de vizualizari: "AUDIO- Sedinta NOKIA de astazi de la Jucu in care angajatii au fost anuntati ca sunt concediati-Boss -ul Nokia, Stephen Elop, huiduit de angajati EXCLUSIV" - 8.100 de vizualizari si "NOKIA Jucu s-a inchis! Angajatii au fost anuntati de conducerea concernului finlandez EXCLUSIV" - 8.000 de vizualizari.

Inregistrarea AUDIO a sedintei care a avut loc la Nokia a fost preluata de majoritatea publicatiilor si televiziunilor din Bucuresti. De asemenea, portalul Stiri de Cluj a fost apreciat de cititori pentru ca a publicat o serie de materiale in exclusivitate de la sedinta care a avut loc la fabrica de la Jucu, inclusiv fotografii din timpul acesteia.

 

Top Trafic joi, 30 septembrie:

Locul 1: City News - 24.763 de unici (n.red. portalul este unul regional, traficul inregistrat fiind din multe judete din Transilvania)

Locul 2: Stiri de Cluj - 13.930 unici

Locul 3: Ziua de Cluj - 12.799 unici

 

 

 Puteti vedea traficul AICI

Comentarii Facebook