AUDIO- Sedinta NOKIA de astazi de la Jucu in care angajatii au fost anuntati ca sunt concediati-Boss -ul Nokia, Stephen Elop, huiduit de angajati EXCLUSIV


Presedintele Nokia, Stephen Elop, a fost huiduit de angajatii de la Jucu in momentul in care le-a spus ca vor fi sprijinit financiar de companie pentru a-si gasi un alt loc de munca.

O inregistrare de 24 de minute cu toata sedinta de la fabrica Jucu a intrat in posesia Stiri de Cluj. La un moment dat, pe inregistrare, se aude cum boss -ul Nokia este huiduit de angajatii de la Jucu (n.red. nu reproducem inregistrarea pentru ca are o calitate slaba).

"Unul dintre colegi s-a ridicat in picioare pentru a adresa o intrebare si a fost aplaudat de toate lumea. A intrebat ce s-a intamplat in ultimii trei ani de Nokia ca a inceput sa mearga prost. S-a invartit planeta in mod ciudat? Iar cel de la Nokia a inceput sa explice ca acum pe piata se cer smartphone -uri si noi la Jucu nu putem produce asa ceva si ne-a spus ce ajutor vom primi la inchiderea unitatii. In acel moment au inceput huiduielile", ne-a povestit unul dintre angajati.

El ne-a mai sus ca presedintele Nokia, Steven Elop, a fost intrebat si de ce este mentinuta fabrica din Ungaria si este inchisa cea de la Jucu. "A raspuns ca acolo este tehnologie mai buna si de aceea este mentinuta", a mai spus acelasi angajat.

Huiduielile si flueraturile s-au repetat de mai multe ori pe durata intalnirii de joi dimineata, care a durat circa 25 de minute.

 

Vezi si...

NOKIA Jucu s-a inchis! Angajatii au fost anuntati de conducerea concernului finlandez EXCLUSIV

Imagini in exclusivitate din cortul in care conducerea Nokia i-a anuntat pe oameni ca ii da afara FOTO EXCLUSIV

Comentarii Facebook