Angajatul unei spălătorii din Cluj-Napoca a furat un Mercedes de 100.000 de euro și l-a făcut praf

 

Angajatul unei spălătorii din Cluj-Napoca, de pe strada Frunzișului (viarianta Zorilor - Mănăștur) a furat o limuznă Mercedes lăsată la spălat și a intrat cu ea într-un șanț.

 

Paul, un târăr de 23 de ani, a dus limuzina S Klasse la spălătorie, în 18 decembrie, rugat de un vecin care rămăsese fără permis. Acesta a ajuns pe strada Frunzișului în jurul orei 22.00 și a lăsat mașina de lux unor angajați, urmând să o recupereze a doua zi. 

 

Conform reconstituirii făcute de polițiști, cei doi angajați de la spălătorie și-au făcut treaba, după care au ieșit în oraș cu limuzina S Klasse la agățat. Au bătut mai multe discoteci, unde au consumat băuturi alcoolice, fiind în cautarea unoe domnișoare pe care să le impresioneze cu mașina lor. 

 

În noaptea de 18 spre 19 decembrie, Adrian Tișe, cel care conducea Mercedesul, a intrat cu maşina într-un şant, fiind atât de beat când l-a găsit poliția că ”abia se mai ţinea pe picioare”, a spus un polițist. Tișe avea o alcoolemia de 2 la mie.

 

Adevăratul proprietar al Mercedesului de 100.000 de euro a fost sunat de poliție și și-a găsit mașina la spălătoria de pe strada Frunzișului. Patronul acesteia, Marius Toader, a spus că vina nu îi aparține. ”Băieţii au tras câteva ture cu ea prin curte. Eu nu plătesc nicio despăgubire, să plătească băiatul care a luat maşina, e vina lui”, a spus Toader. Între timp, Adrian Tișe a dispărut și refuză să achite reparațiile, care se ridică la câteva zeci de mii de lei.

 

Mercedesul S Klasse este lovit în faţă şi pe partea stângă. ”Mașina e lovită bine. Farul stâng era spart, aripa stânga şi uşa erau rupte. Roţile au fost dereglate în urma impactului. L-am întrebat pe patron ce s-a întâmplat şi mi-a spus senin că băieţii lui s-au îmbătat şi au făcut câteva curse prin curte. Apoi mi-a zis că el nu despăgubeşte nimic, nicio daună, şi să mă descurc cu angajatul lui”, a spus proprietarul autoturismului. 

 

Spălătoria nu are asigurare pentru asemenea incidente, iar poliția a declanșat o anchetă în acest caz pentru furt și distrugere.

Comentarii Facebook