Angajatul unui birou de avocatură, acuzat că a BĂTUT o funcționară de la Registrul Comerțului Cluj. A fost IDENTIFICAT - EXCLUSIV

 

Angajatul unui birou de avocatură din Cluj a păruit o funcționară de la Registrul Comerțului Cluj și apoi a fugit. Incidentul s-a consumat vineri dimineață, în jurul orei 11.45.

--------------- 

UPDATE

 

Persoana respectivă nu este avocat. Am aflat acest lucru după ce a venit la mine în birou, deși inițial, funcționara, a venit și a reclamat că un avocat a agresat-o. Acest bărbat lucrează la un birou de avocatură.

 

Și-a cerut scuze și a spus că a fost vorba despre un gest amical. Am întrebat-o dacă a mai avut astfel de incidente cu el și funcționara a spus că nu și i-a acceptat scuzele. 

 

Probabil acest domn este absolvent de drept și lucrează la biroul de avocatură”, a declarat directorul Registrului Comerțului Cluj, Marius Deac.

 

Avocatul a înregistrat ceva dosar, dar funcționara a făcut obiecțiuni pe cererea de înregistrare a dosarului. Vineri dimineața, în jurul orei 11.45, revenise avocatul, iar funcționara s-a dus în oficiu să își ia un iaurt. Avocatul a venit după ea, a tras-o de păr și i-a dus capul spre pământ, umilind-o. I-a spus: ”Vezi că mi-a trecut dosarul, tu!”. Femeia a ieșit în fugă din oficiu, iar avocatul a dispărut”, ne-a relatat un martor. 

-------------------------

 

Funcționara susține că a fost lovită, dar că nu știa numele avocatului, dar s-a dus la directorul Registrului Comerțului pentru a fi verificate imaginile de pe camerele de supraveghere. 

 

Directorul Oficiului Registrului Comerțului Cluj, Marius Deac, a declarat că, după vizionarea imaginilor, avocatul a fost identificat și chemat la discuții. ”Este în birou la mine și își cere iertare. Susține că funcționara ar fi înțeles greșit gestul. O să vedem ce se va întâmpla”, a declarat Marius Deac

 

Directorul a afirmat că va fi sesizat Baroul Cluj în acest caz, iar funcționara s-ar putea adresa Poliției.

 

Marius Deac nu a putut furniza numele avocatului acuzat că a agresat-o pe funcționară.

Comentarii Facebook