Anda Adam are mult TUPEU! A parcat în același loc, unde a fost amendata în 7 februarie - FOTO


Anda Adam și-a parcat BMW -ul de lux pe strada Benri Barbuse, fix în locul în care a fost amendată luni, 7 februarie. 

Blonda de București lovește din nou. Parcare pe strada H. Barbuse pe banda de biciclete”, a semnalat un clujean.

Diva are copilul la Royal School in Transylvania. ”Cred ca are ceva copil de luat de la scoala aia particulara Royal… Pe acolo își face rondul de 2 săptămâni, dimineața și la amiaz”, a scris un clujean. 

Dai bani la Royal School și îți înveți copiii că pot opri unde vor ei?”, a mai adăugat altcineva.

Anda Adam a fost amendată în 7 februarie, de Poliția Locală

Mașina vedetei era parcată neregulamentar luni, 7 februarie, în jurul orei 09:00, în zona străzii Henri Barbusse, din Cluj-Napoca.

Știri de Cluj a aflat ce s-a întâmplat de fapt. Conform unor surse, Anda Adam a oprit BMW -ul la intersecția străzilor Călan și Henri Barbuse, în Mărăști, cu o roată pe trecerea de pietoni. 

Vedeta a fost amendată cu 290 de lei și la obiecțiuni a trecut că a dus copilul la școală și s-a grăbit. Aceasta este scuza cea mai des întâlnită la cei care parchează neregulamentar în zona centrală sau în cartiere, pentru că aproape peste tot sunt școli. Vedeta spune că va plăti amenda. 

Anda Adam se victimizează după parcarea de toată JENA

Vreau să menționez că nu am fost nici măcar o secundă pe trecerea de pietoni, am fost lângă acea trecere de pietoni, la un metru distanță. Într-adevăr eram aproape de trecerea de pietoni, dar nici măcar zece centimetri nu am călcat cu roata peste trecerea de pietoni. (…) Și o să revin și cu subiectul parcarea de la mall cu locul cu marcaj pentru handicap, ca să vedeți iarăși o situație în care mi se pare că lumea este foarte rea”, a scris vedeta într-o postare pe pagina sa de Instagram.

Anda Adam e deranjată de modul în care o tratează clujenii

Apropiații vedetei spun că aceasta este nemulțumită de modul în care au primit-o clujenii. ”Pentru că aici nu prea sunt vedete se aștepta la o primire mai bună. Este supărată de jigniri și de lipsa de înțelegere. Da, ea merge mai tare cu BMW -ul. Au fost oameni care i-au arătat semne obscene pe stradă. Așa ceva nu a pățit în București”, a spus un apropiat de-al Andei Adam. 

page.jpg

Foto: Parcarea de vineri, 11 februarie

Anda Adam și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, vor deschide la Cluj-Napoca un club în Campusul Observator, pe strada Republicii, unde a funcționat clubul PHI 18. 

Aere de București? Anda Adam și-a parcat BMW -ul la VIVO Cluj FIX pe locul destinat persoanelor cu handicap - VIDEO

Comentarii Facebook