Duminica 28 Aprilie

Ana Bogdan s-a despărțit de pilotul de raliuri Simone Tempestini, după 4 ani de relație


Tenismena Ana Bogdan și pilotul de raliuri Simone Tempestini nu mai formează un cuplu, cei doi despărțindu-se după 4 ani de iubire intensă. Cei doi formau un cumplu foarte frumos și apreciat în sportul românesc.

Ei erau împreună de patru ani, dar anterior Ana Bogdan s-a iubit cu Norris Măgeanu, cel mai bun prieten al fostului său partener, tot pilot de raliuri. Acesta a cerut-o de soție și chiar au început pregătirile de nuntă, dar rutina a fost cea care le-a pus capac.

Am stat câţiva ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoţiile meciurilor, emoţiile de după meciuri. Am discutat ca iubiţi, dar şi ca prieteni. E greu ca o relaţie de iubire să funcţioneze când eşti de toate. La început, eram mândru că reuşiserăm să facem asta, dar iată că nu prea ne-a ieşit. Este o chestie sensibilă”, a povestit atunci Norris Măgeanu pentru GSP.

Între Ana Bogdan și Simone Tempestini existau unele semne că lucruri scârțâie încă de anul trecut. Sportiva nu mai publicase imagini cu partenerul său din martie 2023, iar pilotul de raliuri din noiembrie 2023. 

Simone Tempestini a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu Ana Bogdan, însă nu a dat alte detalii despre motivele care ar fi putut duce la separare.

Da, așa este, nu mai suntem împreună. Nu s-a întâmplat nimic urât, nu s-a întâmplat nimic între noi, dar nu vreau să dau mai multe detalii despre relația noastră”, a declarat pilotul pentru cancan.ro.

Ana Bogdan se află acum în America, în Miami, unde a fost eliminată în turul I la Indian Wells. Pe contul său de Instagram, sportiva a postat un clip în care se distrează de minune în metropola din Florida, având-o alături pe sora sa, Ioana.

Comentarii Facebook