Arestări în cazul JAF la benzinăria Agip - Florești! Un student de la Fizică a fost ARESTAT pe 30 de zile - VIDEO


Un student a fost reținut de polițiști în cazul jafului de la benzinăria Agip din Florești. Al doilea suspect este dat în urmărire.

Cel care a fost reținut este Claudiu Sergiu Feher, student la o facultate de renume din Cluj-Napoca.

Atacatorii au acționat la pont, cel care i-a ajutat fiind persoana care ar fi trebuit să asigure paza benzinăriei Agip, Vasile Adrian Baciu, angajat al firmei de pază Scutul Negru din Cluj-Napoca.

Conform anchetatorilor, studentul era coleg de apartament cu angajatul Scutul Negru, ambii originari din județul Mureș. Claudiu Sergiu Feher a comis jaful ajutat de un alt bărbat, urmărit și el. Cei doi au folosit un pistol cu jucărie pentru a-i amenința pe angajații benzinăriei, furând 60.000 de lei.

Până acum a fost reținut studentul, iar cel de-al doilea bărbat care a participat efectiv la comiterea atacului și angajatul Scutul Negru sunt căutați.

La domiciliul studentului Claudiu Sergiu Feher a fost găsită suma de 10.000 de lei, iar restul de 50.000 au fost împărțiți de ceilalți doi complici, ambii dispăruți.

 

AMĂNUNTE despre JAFUL de la benzinăria Agip - Florești. Un atacator a lăsat mesajul care l-a dat de gol: ”Ăștia sunt banii de PÂINE!” 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Trei tineri din judeţul Cluj, dintre care unul era agent de pază aflat în serviciu, sunt suspectaţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj că, prin ameninţări, au sustras dintr-o benzinărie sumele de bani rezultate din încasări.

 

În fapt, la data de 25 iulie a.c., doi dintre suspecţi au intrat într-o benzinărie situată pe DN 1 E 60, la ieşirea din comuna Floreşti înspre comuna Gilău, au ameninţat personalul aflat în serviciu şi au sustras sumele de bani rezultate din încasări.

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că suspecţii purtau cagule din material textil de culoare neagră şi ar fi ameninţat personalul cu un pistol cu jet de substanţă iritant – lacrimogenă.

 

Angajaţii au predat suspecţilor sumele de bani deţinute la sediul benzinăriei, după care aceştia au părăsit locul faptei cu un autoturism.

 

În urma investigaţiilor efectuate, a fost depistat unul dintre suspecţi, iar faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat la instanţă cu propunere de arestare preventivă.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, fiind desfăşurate activităţi specifice în vederea depistării celor doi suspecţi care se sustrag urmăririi penale. 

 

Identificarea suspecţilor s-a realizat cu sprijinul de specialitate al ofiţerilor Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 1

 

Claudiu Feher a fost prezentat în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pe 30 de zile, cerere aprobată de Judecătoria Cluj-Napoca.

Comentarii Facebook