”Am trăit o experiență nasoală zburând cu Wizz Air” - Turiști români abandonați în Valencia, deși compania le-a promis AJUTOR


UPDATE

Wizz Air confirmă că zborul W6 3405 de la Cluj-Napoca la Barcelona din 17 august a fost deviat către Valencia din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Pasagerii afectați au fost informați cu privire la posibilitatea de a solicita, pe site-ul companiei aeriene, rambursarea cazării și a transportului. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor afectați, însă siguranța pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor rămâne prioritatea noastră numărul unu”, au transmis reprezentanții companiei.

------------------------

Un turist din Cluj a relatat experiența ”nasoală” avută în urma unui zbor Wizz Air, care trebuia să îi ducă la Barcelona. Din cauza unei furtuni, avionul a aterizat la Valencia, dar compania le-a promis oamenilor transport, au relatat aceștia pentru Știri de Cluj.

După o noapte de așteptare, transportul nu a mai venit și oamenii au trebuit să plătească 450 - 500 de euro taximetriștilor pentru ajunge la Barcelona. 

Am trăit o experiență nasoală zburând cu Wizz Air. Poate presa ar putea scrie despre bătaia de joc pe care aceștia o fac fata de clienții lor. Zborul cu numărul W63406  din 17.08.2022 din Cluj-Napoca, cu destinatia Barcelona a aterizat în Valencia, din cauza condițiilor de furtună din Barcelona. 

Echipajul din avion ne-a ținut încă o oră în avion după aterizare și ne-au spus în mod repetat ca Wizz Air promite că ne va asigura transferul în Barcelona în cel mai scurt timp posibil, doar să avem răbdare. 

Am fost apoi direcționați înăuntrul aeroportului din Valencia, unde ni s-a spus să așteptăm să fim direcționați. Toți pasagerii am așteptat să primim vreo informare cu privire la transfer,  sau măcar o soluție temporară (cazare și masă). Copiii dormeau efectiv pe jos, iar vârstnicii nu mai aveau putere să stea în picioare. 

Spre zorii zilei, lumea a început să plece pe rând spre Barcelona, cu taxi -uri care costau și 500 de euro. Eu și soția mea am plecat alături de alți 4 pasageri, plătind împreuna 480 de euro unui șofer de taxi. De prima noapte de cazare (deja plătită) nu am mai beneficiat.

În concluzie, mie și soției ne-au cauzat 125 de euro dauna pentru cazare, 160 de euro cheltuiala noastră cu transferul, nu mai vorbesc de timp, nervi și umilința pe care am simțit-o. 

Probabil chiar si acum sunt oameni care nu au putut pleca din Valencia din diferite considerente precum banii. Nu toți își permit 500 de euro în plus doar pentru nesimțirea celor de la Wizz Air”, ne-a relatat Vlad Marc.

Comentarii Facebook