FOTO/VIDEO. Incendiu cumplit la restaurantul ”Biniște și Cai”, de lângă Salina Turda


Pompieri din Cluj-Napoca și Turda intervin în aceste momente la un incendiu care a cuprins clădirea unui restaurant situat pe Aleea Durgău din municipiul Turda. Este vorba despre localul ”Biniște și cai”, de lângă Salina Turda.

În momentul sosirii primelor echipaje la fața locului s-a constatat că flăcările se manifestau generalizat în interiorul clădirii, care are o suprafață de cca 2000 mp. La fața locului acționează un dispozitiv mărit de stingere a incendiilor cu cinci autospeciale de stingere, o autoscară și, preventiv, un echipaj SMURD.”, anunță ISU Cluj.

Din primele informații, până în acest moment nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Update

Flăcările au fost lichidate după mai bine de două ore de eforturi susținute ale pompierilor. În aceste momente se mai acționează pentru stingerea focarelor mocnite și decopertare tablei acoperișului, având în vedere că structura din lemn de susținere a acesteia a fost afectată în totalitate de incendiu. 

A fost distrus în totalitate un imobil în care funcționa un restaurant, spații de cazare și grajduri pentru cai. Personalul de pe locul de muncă au evacuat, până la sosirea pompierilor, persoanele cazate și caii din secțiunea destinată pentru găzduirea acestora.

WhatsApp Image 2022-08-19 at 08.21.51.jpeg

WhatsApp Image 2022-08-19 at 08.21.18 (1).jpeg

WhatsApp Image 2022-08-19 at 08.21.18.jpeg

WhatsApp Image 2022-08-19 at 08.21.17.jpeg

După ce va fi stins focul, pompierii vor declanșa ancheta pentru a vedea care a fost cauza incendiului.

WhatsApp Image 2022-08-19 at 10.27.32.jpegWhatsApp Image 2022-08-19 at 10.27.33.jpeg

Incendiul izbucnit în această dimineață la Biniște și cai (Turda) a fost stins. 

Clădirea cea mai nouă din cadrul complexului turistic a fost afectată semnificativ de incendiu, dar, din fericire, toți angajații și animalele sunt în siguranță și nu au avut de suferit.

De asemenea, turiștii cazați în sectoarele neafectate au fost evacuați. 

Niciuna dintre persoanele aflate în complex în momentul izbucnirii incendiului nu a avut nevoie de serviciile medicale puse la dispoziția lor”, spun proprietarii restaurantului.

Comentarii Facebook