Sambata 26 Octombrie

Altă piață, alt miting, același oraș Cluj-Napoca: Câteva zeci de bărbați și o singură femeie la mitingul pentru familie din Cluj-FOTO


În Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca se desfășoară la această oră (16.00) mitingul pentru familie organizat ca o replică la Cluj Pride 2024, desfășurat, în același timp, în Piața Unirii și care celebrează diversitatea și dragostea în toate formele ei.

Câteva zeci de bărbați și o singură femeie au participat la mitingul pentru familie din Piața Avram Iancu din Cluj

Organizatorii mitingului pentru familie au subliniat importanța păstrării valorilor tradiționale și protejării instituției familiei, considerând că aceste principii sunt esențiale pentru bunăstarea societății. „Ne-am adunat aici pentru a reafirma importanța familiei tradiționale și pentru a transmite un mesaj de susținere pentru valorile în care credem”, declară organizatorii.

Pe de altă parte, Cluj Pride 2024, un eveniment bine cunoscut pentru promovarea drepturilor LGBTQ+, a atras în Piața Unirii peste o mie de participanți care au defilat cu steaguri în culorile curcubeului și au militat pentru egalitate și drepturi civile. 

Deși cele două evenimente au avut loc simultan, ambele desfășurându-se în zone centrale ale orașului Cluj-Napoca, nu s-au înregistrat incidente majore între participanții celor două manifestații. Forțele de ordine au fost prezente în număr mare pentru a asigura că totul se desfășoară în siguranță și fără perturbări.

mars pentru familie 3.jpg


Comentarii Facebook