Sambata 26 Octombrie

Tânărul care a produs cumplitul accident de azi, intrând într-un autocar cu 51 de elevi, venea de la Cluj. Aterizase dimineață cu avionul- FOTO


Tânărul care a produs cumplitul accident din județul Vâlcea, intrând într-un autobuz cu 51 de elevi, venea de la Cluj. Aterizase dimineață cu avionul din Anglia


Tânărul de 22 de ani, se întorcea din Anglia și aterizase azi-dimineață la Cluj Napoca.  După ce a ajuns în Cluj, tânărul a mers la Sibiu pentru a-și recupera mașina pe care o lăsase acolo înainte de plecarea în Anglia și se îndrepta spre casă. Din păcate, nu a mai ajuns. Mai avea doar 7 kilometri până să ajungă acasă când s-a produs tragedia în care și-a pierdut viața.

accident foto valcea 1.png

În dimineața zilei de sâmbătă, 15 iunie 2024, la ora 07:47, s-a activat planul roșu de intervenție în Tomșani, județul Vâlcea, după ce un autocar  plin cu elevi și profesori a fost lovit frontal de autoturismul condus de tânărul în vârstă de 22 de ani. Autocarul transporta 51 de copii și 5 profesori, care mergeau într-o excursie spre Valea Prahovei.

accident foto valcea 3.png

Patru copii și șoferul autocarului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale

Din primele informații, se pare că tânărul șofer ar fi încercat să efectueze o depășire neregulamentară și a intrat frontal în autobuz. Echipele de intervenție au sosit rapid la locul accidentului, însă viața tânărului nu a mai putut fi salvată, acesta murind pe loc. Patru copii și șoferul autocarului au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conform sătenilor, tânărul se întorcea din Anglia pentru a petrece câteva zile alături de familie și prieteni. Autoritățile nu exclud varianta ca oboseala acumulată în timpul călătoriei să fi contribuit la producerea accidentului, existând și varianta ca tânărul să fi adormit la volan și așa să fi ajuns, de fapt, pe contrasens.

Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la această tragedie.

Comentarii Facebook