Sambata 26 Octombrie

Marșul Cluj PRIDE 2024! Clujul a îmbrăcat culorile curcubeului/Peste 1000 de tineri au ieșit pe străzi pentru a sărbători diversitatea-FOTO/VIDEO


Cluj-Napoca a devenit astăzi scena marșului diversității și iubirii, cu ocazia Cluj Pride 2024. Sute de participanți s-au adunat pentru a celebra și a susține drepturile persoanelor LGBTQ+ într-o atmosferă de bucurie și solidaritate.

Sub sloganul "E momentul să umplem Clujul cu bucurie și culori pentru Cluj Pride 2024!", evenimentul, care are loc între 10 și 16 iunie, include o serie de activități culturale, educaționale și de conștientizare, culminând astăzi cu marșul principal.

Marșul Cluj Pride 2024 este un moment de solidaritate și de afirmare a valorilor comune de toleranță și egalitate. Participanții se aliniază pe străzile orașului, purtând bannere colorate și scandând mesaje de susținere pentru comunitatea LGBTQ+. Evenimentul subliniază importanța recunoașterii și protejării drepturilor tuturor cetățenilor, într-o perioadă în care unii guvernanți refuză să facă acest lucru.

"Societatea românească este pregătită pentru schimbare. Prin acest marș, transmitem un mesaj clar de respect și acceptare pentru toți membrii societății noastre", susțin membrii și simpatizanții comunității.

Cluj Pride 2024 este organizat de Asociația Pride și Queer Sisterhood Cluj, care au depus eforturi considerabile pentru a asigura desfășurarea în siguranță și succesul acestui eveniment. 

"Haideți să facem din Cluj un loc mai sigur și mai incluziv pentru toți!", este mesajul organizatorilor


mars pride 2.png

mars pride 2.png

mars pride 1 .png

mars pride 6.png


mars pride 3.png

mars pride 5.png

mars pride 4.png

mars pride 8.png

mars pride 7.pngmars pride 9.png


Comentarii Facebook