Alin Tișe, pus de instanță la plată după ce i-a calomniat pe directorii Aeroportului Cluj


Alin Tișe a pierdut procesul cu directorii din cadrul Aeroportului Internațional ”Avram Iancu” Cluj, care l-au dat în judecată după ce i-a făcut ”mafioți”, ”jeguri ordinare” sau ”nenorociți ordinari”. Șeful Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, trebuie să plătească daune de 35.000 de lei, plus 13.000 de lei cheltuieli de judecată.

Cei care s-au îndreptat împotriva președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, finul primarului Emil Boc, fost senator al PNL și personaj influent în partid, sunt directorii David Ciceo, Gabriela Zanc, Corina Florian, Florica Mureșan, Iuliu Pop și Vasile Cercel.

Judecătoria Cluj-Napoca le-a dat dreptate și l-au pus pe Alin Tișe să plătească cheltuieli de judecată de 13.000 de lei, afirmând că cele spuse de liderul PNL sunt minciuni.

Admite în parte cererea formulată, precizată şi completată de reclamanţii CICEO DAVID-IOAN, ZANC GABRIELA, FLORIAN CORINA-PAULA, MUREŞAN FLORICA, POP IULIU şi OPRIŞ VASILE în contradictoriu cu pârâtul TIŞE ALIN-PĂUNEL. Constată caracterul mincinos al afirmaţiilor făcute de pârât, referitoare la salariul reclamanţilor, la manipularea angajaţilor aeroportului de către reclamanţi, la costurile deplasărilor directorilor din conducerea aeroportului, cu privire la deţinerea de către reclamantul Ciceo şi a funcţiei de manager de securitate, precum şi în ceea ce priveşte informaţiile mincinoase potrivit cărora reclamantul Ciceo ar fi declarat că s-ar produce accidente aviatice în situaţia în care nu ar rămâne director. Constată caracterul injurios şi ilicit al expresiilor folosite de pârât cu referire la persoana reclamanţilor, precum: “jeguri ordinare”, “mafia organizată din conducerea aeroportului”, “nenorociţii ordinari de la aeroport” şi “mafioţi care continuă să fure banii publici”. Obligă pârâtul să se abţină de la a se referi la reclamanţi folosind apelative cu caracter injurios şi illicit, precum expresiile anterior enumerate. Obligă pârâtul la plata către reclamantul CICEO DAVID-IOAN a sumei de 10.000 lei, către reclamanta ZANC GABRIELA a sumei de 5.000 lei, către reclamantul FLORIAN CORINA-PAULA a sumei de 5.000 lei, către reclamanta MUREŞAN FLORICA a sumei de 5.000 lei, către reclamantul POP IULIU a sumei de 5.000 lei şi către reclamantul OPRIŞ VASILE a sumei de 5.000 lei, cu titlu de daune interese datorate ca urmare a prejudiciului suferit prin atingerea adusă dreptului la demnitate. Obligă pârâtul TIŞE ALIN PĂUNEL să îşi ceară scuze în mod public faţă de reclamanţi pe pagina personală de facebook a pârâtului şi prin intermediul unui comunicat emis în numele Consiliului Judeţean Cluj pentru presa scrisă şi online locală şi naţională, radio şi TV”, se arată în sentință.


Comentarii Facebook