Autospecială de pompieri, lovită de un șofer înainte de accidentul de la Vivo - Florești. Pompierii au cărat în spate echipamentele VITALE


O autospecială de descarcerare a ISU Cluj a fost lovită de un șofer în timp ce se ducea spre accidentul din Florești, de sâmbătă dimineața. 

Autospeciala a fost acroșată în timpul deplasării de către un alt autoturism, la circa 200 de metri de locul unde trebuia să ajungă.

Ocupanții din mașină nu au suferit leziuni în urma accidentului și nici pompierii din autospecială.

Roata autospecialei a fost spartă, drept pentru care autospeciala nu a mai putut continua deplasarea, iar pompierii au luat echipamentele de descarcerare și le-au dus cu forțele proprii, până la locul evenimentului”, a declarat maiorul Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Pompierii au dus o luptă contra cronometru, pentru că era nevoie de echipamentele lor  în vederea descarcerării unuia dintre cei implicați în accidentul de la Vivo. Salvatorii au cărat echipamentele de descarcerare circa 200 de metri pentru a putea interveni, dar oricând putea interveni o urgență și lucrurile să se complice, fiind nevoie de un alt echipament de rezervă aflat în autospeciala care nu s-a mai putut deplasa din cauza avariei suferite.

Din fericire, lucrurile au mers bine și bărbatul prins în autoturism a fost scos și dus de SMURD la UPU Cluj. Conform unor informații noi, accidentul de pe Calea Florești, de sâmbătă dimineața, a fost produs de un șofer care nu avea permis și conducea un BMW și care se îndrepta spre Bihor.

Accident GRAV lângă VIVO, în Florești, cu multiple victime - FOTO


Comentarii Facebook