Alin Tise despre amenintarea adresata unui jurnalist: Voi calca cu masina pe oricine imi va poza copilul


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a comentat pe tema inregistrarii in care il ameninta pe un jurnalist clujean cu moartea.

Desi nu a fost vorba ca jurnalistul sa se implice in viata personala a lui Tise, acesta sustine ca isi asuma afirmatiile si va calca cu masina pe oricine se leaga de viata sa intima.

 

Cisteste si: Alin Tise, intrebat de reporterii Stiri de Cluj despre amenintarile cu moartea adresate unui jurnalist, nu crede ca trebuie sa isi ceara scuze LIVE VIDEO

 

"Eu vorbeam la modul general despre persoanele care se mai ocupa de a ma urmari si de a-mi ataca viata personala. Eu discutam la modul general si discutia era in plan personal. In acel context am discutat la modul generic despre orice persoana si o spun si acum. Acelasi lucru il spun si acum la modul generic ca orice persoana se va lega de familia mea, ma va urmari si imi va poza copilul", a spus Alin Tise.

Presedintele Consiliului Judetean nu considera ca ar trebui sa prezinte scuze pentru amenintarile si injuriile aduse jurnalistului.

Comentarii Facebook