Alin Tise: 717 kilometri de drumuri judetene vor fi reabilitate pana in 2012


717 kilometri de drumuri judetene vor fi reabilitate pana in 2012, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise.

Oficialii judetului sustin ca in urma calculelor a reiesit ca modernizarea acestor drumuri este mai ieftina cu 50% decat "carpeasca" lor.

 

Alin Tise a spus ca pe cei 717 kilometri propusi acum pentru a fi inclusi in programul de modernizare si reabilitare s-a investiti in ultimii 5 ani 73 de milioane de lei, dar "efectul unul corespunzator".

"Dorinta noastra este aceea de urgentare a implementarii acestui program astfel incat lucrarile propriu-zise sa inceapa cel tarziu in toamna. Intrucat sunt 7 tronsoane de drumuri, fiecare strict delimitat, exista posibilitatea ca, din toamna, lucrarile sa debuteze concomitent pe toate cele 7 santiere aferente, astfel incat intr-un interval de maxim 2-3 ani, acestea sa fie finalizate. Ne propunem ca prin intermediul  acestei investitii cei 717 km de drum care vor fi reabilitati sa nu mai aiba nevoie de nicio interventie de natura tehnica timp de 7 ani, aceasta fiind si perioada in care, firmele castigatoare ale licitatiilor vor trebuie sa garanteze lucrarea executata", a declarat Alin Tise.

Potrivit presedintelui Consiliului Judetean Cluj din cei 1229 de kilometri de drumuri din judet numai 68 sunt corespunzatori.

Comentarii Facebook