ADR Nord-Vest vrea să vândă apartamentele construite de contabila Cosmina Druţă, care a furat 1,8 milioane de euro

 

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest vrea să ”acopere” tunul dat de fosta contabilă prin recuperarea prejudiciului. Cei 1,8 milioane de euro furați au fost folosiți pentru construirea unor blocuri, iar ADR Nord-Vest vrea să vândă apartamentele.

 

O organizație ca Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, care a adus în cei aproape 14 ani de existență, aproape un miliard de euro prin investiții și alte proiecte în cele 6 județe ale Transilvaniei de Nord nu putea să fie afectată grav, pe termen lung, de faptele infracționale ale unei persoane diabolice (n.red. contabila instituției Cosmina Druţă, care a furat 1,8 milioane de euro din conturile Agenției).

 

În contextul în care Consiliul de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în ciuda insistențelor noastre datorate descoperirii acestor probleme, s-a constituit relativ târziu, noi, ADR Nord-Vest, la nivelul agenției, am luat deja masuri, respectiv prin re-organizarea unor proiecte și raționalizarea cheltuielilor materiale, pentru a pregăti adoptarea hotărârii de astazi.

 

Prin decizia CDR Nord-Vest de azi, care presupune că prin recuperarea prejudiciului și prin plata, la început de trimestru, a contribuțiilor județelor pe trimestrul IV, să facem posibilă achitarea tuturor debitelor înregistrate la bugetele de stat, se ajunge la rezolvarea definitivă a acestor probleme și la încetarea stării de incertitudine.

 

Precizez că activitățile agenției nu au fost perturbate, resursele necesare au fost asigurate și până acum, astfel, prin decizia de astăzi se face posibilă o perspectivă stabilă pe termen mediu”, a declarat Claudiu Coșier, directorul ADR Nord-Vest.

 

TUN de 1,8 milioane de euro la Agenția de Dezvoltare Regională Nord Vest! Cum a furat contabila banii

 

Contabila Agenției, Cosmina Druţă, concediată între timp, a furat din conturi 1,8 milioane de lei, reprezentând contribuțiile angajaților ADR Nord-Vest la bugetul de stat.

 

Contabila de la ADRNV a construit din banii furați un bloc în Florești. Oamenii se tem acum că își pierd casele EXCLUSIV

Comentarii Facebook