ADMITERE 2020 la Universitatea Tehnică Cluj: Nu va mai fi probă scrisă la Automatică, Calculatoare, Electronică, Autovehicule Rutiere și Arhitectură


Rectorul Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN), Vasile ȚOPA, a transmis un mesaj în care a explicat cum se va face admiterea în 2020. 

Din păcate, metodologia pentru admitere este încă în curs de elaborare, în așteptarea cadrului legal asigurat de Ministerul Educației și Cercetării. Am dori totuși să știți că nu putem organiza proba scrisă la comisiile care aveau până acum acest criteriu (Automatică, Calculatoare, Electronică, Autovehicule Rutiere și Arhitectură) strict din motive care țin de dorința noastră de a nu periclita siguranța voastră.

Dar criteriile de admitere vor avea în vedere sigur doar notele obținute din examenul de bacalaureat!”, a spus rectorul.

Acesta a mai precizat că în cel mai scurt timp vor fi făcute noi precizări.

De asemenea, la UTCN s-a anulat și simularea admiterii ”pentru a asigura și respecta siguranța candidaților, simularea admiterii, planificată pentru data de 9 mai 2020, nu va mai avea loc. Preînscrierea, înscrierea și admiterea la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, pentru sesiunile iulie și septembrie 2020, se vor desfășura pe o platformă online, toate informațiile privind modul de organizare și desfășurare al procesului de admitere urmează să fie comunicate în cel mai scurt timp, după ce Ministerul Educației și Cercetării va definitiva aspectele legislative”.

Comentarii Facebook