Actorul Bob Rădulescu și-a prins degetele în performantul site al Primăriei Cluj-Napoca: Am ajuns tot la dosarul cu șină


Actorul Bogdan Bob Rădulescu a încercat să urce pe site -ul Primăriei Cluj-Napoca un document, dar nu a reușit. Acesta critică mult lăudata reformă digitală. 

Nu toți eroii poartă capă. Nu toți eroii sunt medici și asistente și pompieri care salvează vieți.

Adevărații eroi și supermani sunt extratereștrii care reușesc să încarce un document pe rahatul extrem de complicat care este platforma on-line a primăriei Municipiul Cluj-Napoca unde nu ai absolut nici o șansă să încarci o singură hârtie simplă, așadar trebuie să-ți faci în februarie 2022, drum să duci actele în 2 exemplare în dosar cu șină, carton sau pvc, cerință clară pe site! Probabil nu au copiatoare în primăria din silicon vali di pă Someș. Dosar cu șină!!!!!

Primăria super digitalizată a metropolei de 5 stele Cluj-Napoca, are în 2022 un site pe care aș vrea să-l văd pe domnul primar Emil Boc navigând și semnând electronic un extras CF eliberat de autoritățile statului.

Vreau să văd cum încarcă dânsul un document la secțiunea urbanism. Să ne spună ce este ăla un furnizor calificat care poate să urce o hârtie pe net în 2022.

Să facă tutorial să ne arate cum funcționează digitalizarea orașului ce-omoară!

Pardon...comoară!”, a comentat actorul Bob Rădulescu.

Comentarii Facebook