Duminica 28 Aprilie

Actorul Bob Rădulescu, despre mirosul din oraș: ,,Mizeria și boala de la Pata Rât care se revarsă spre noi din cauza proastei administrări”


Actorul Bob Rădulescu a întrebat clujenii cât de urât miroase în zona în care locuiesc.

,,Dragi clujeni, cât de rău pute Cluju' unde locuiți? 

Vă rog să-mi răspundeți pe o scară de la 0 la Alin Tișe. Vă mulțumesc.”, a scris actorul într-o postare de pe pagina sa. 

Răspunsurile nu au ezitat să apară, cei mai mulți dintre clujeni simțind duhoarea infernală, indiferent de zona în care locuiesc.

,,Miroase și în Borhanci de o dăm în hepatita curând!”, ,,Aici în Iris putoarea depășește scara Alin Tișe . Da-i fain la Cluj altfel, nu?”, ,,Preturi ca la Paris , servicii ca in Bangladesh…”, ,,In centru, efectiv am cautat un hoit in ghena de gunoi, in pivnita si in gradina……nu am gasit nimic …… da era senzatie de aproape lesin…… ”, au fost doar câteva din răspunsurile clujenilor.

Întrebat dacă aerul nu este mai curat la Mărișel, locul în care actorul deține o cabană, pe care dorește să o vândă, Bob Rădulescu a răspuns amintind că nimic nu scuză incompetența autoritățiilor

Actorul Bob Rădulescu vrea să se despartă de „colțul său de rai” din vârful Apusenilor pentru o sumă impunătoare: „Mi-e atât de greu” - FOTO

(n.r .La Mărișel aerul este) ,,Cel mai curat, dar asta nu scuză mizeria și boala de la Pata Rat care se revarsă peste noi din cauza proastei administrări a Consiliului Județean”, a spus actorul.

Amintim că în ultimele zile tot mai mulți clujeni reclamă faptul că în mai multe zone ale orașului, în special în Mărăști, Someșeni și Gheorgheni miroase extrem de urât din cauza gropii de gunoi de la Pata Rât. 

Citește și: Tot Clujul a miroșit a ”rahat”, de la groapa ecologică a lui Tișe. Garda de Mediu doarme și nu ia măsuri

Oamenii fierb în Cluj și autoritățile dorm, fără a oferi unele răspunsuri. Alin Tișe nu răspunde, Emil Boc va vorbi la 14.00, când are ședință de Consiliu Local (conferință de presă se organizează numai dacă e de bine), șeful Gărzii de Mediu e în concediu și îi ține locul altcineva, care e într-o videoconferință! 

În cele din urmă, Alin Tișe a spus că problema este în altă parte: ”Garda și Agenția de Mediu și Primăriile. Nu mai avem responsabilități legate de gunoaie!”, a precizat acesta. Este clar vorba despre o spălare pe mâini de problemă, pentru că Centrul de Management al deșeurilor de la Pata Rât a fost construit acolo, atât de aproape de Cluj-Napoca, de Consiliul Județean (CJ) Cluj.

De asemenea, CJ Cluj controlează și ADI Eco Metropolitan, asociația care a organizat licitația prin care Supercom a pus mâna pe gunoaiele din tot județul și are acum monopol. E drept că, recent, Consiliul Județean Cluj s-a retras din ADI Eco Metropolitan, practic spălându-se pe mâini de probleme, deși din umbră controlează tot ”jocul”. Alin Tișe a fost cel care a convins acum 3 ani o mulțime de primari de la PSD să treacă la PNL și este cel care conduce totul din spate, dar oficial spune că ”Nu mai avem responsabilități legate de gunoaie!”.

---------------------

UPDATE

Firma Supercom, care administrează rampa de gunoi de la Pata Rât, nu a fost amendată și nu recunoaște că de acolo vine mirosul, care i-a îngrozit pe clujeni. Firma a spus că va angaja experți care să stabilească de unde vine mirosul?!

Noaptea minții! Supercom spune că mirosul de rahat din Cluj nu e de la Pata Rât: ”Ei nu simt mirosul, dar noi simțim mirosul de canal!”

Comentarii Facebook