Actorul Bob Rădulescu vrea să se despartă de „colțul său de rai” din vârful Apusenilor pentru o sumă impunătoare: „Mi-e atât de greu” - FOTO


Actorul clujean Bob Rădulescu scoate la vânzare „colțul său de rai din vârful Apusenilor”, o cabană situată la 700 m de pârtia de schi din Mărișel, la care a lucrat cu propriile mâini, o destinație tot mai căutată. Actorul vrea să găsească pe cineva care o va vizita mai des, nu doar de 2 ori pe an, desigur pentru o sumă impunătoare de 90.000 de euro. 

„Colțul meu de Rai din vârful Apusenilor merită pe cineva care sa-l viziteze mai des, nu de 2 ori pe an. Cineva care să se bucure de pârtia de schi aflată la 10 minute de plimbare lejeră, sau să construiască ceva de închiriat pe terenul generos din jurul cabanei. 

Cineva care să culeagă afinele, hribii, gălbiorii și mai ales mugurii de brad din jurul cabanei și să facă sirop, așa cum am făcut eu în ultimii 15 ani.

Mi-e atât de greu și de groază să vând cabana la care am lucrat cu mâinile mele și să mă despart de brazii pe care i-am plantat puiet acum 15 ani și care azi sunt ditamai brazii care înconjoară cabana cu aer curat și intimitate, dar nu am ce face. 

Mă duc atât de rar și o neglijez atat de mult, încât e păcat de ea...

Poate cineva vrea și poate să se bucure de viața de la munte mai mult decât mine și să guste din cea mai pură apă urcată de la 120 m adâncime din stâncă, direct la robinet.

Detalii în anunț. Mă duc să plâng”, a transmis Bogdan Bob Rădulescu pe o rețea de socializare.

În anunț se specifică că locuința situată la altitudinea de 1300 m este complet utilată și mobilată și dispune de un teren de 1200 mp: „Vând cabană din lemn, intabulata, acte la zi, CF, construită în 2009 cu autorizație, dispune de parter plus etaj/mansardă, amprenta la sol 42 mp, 3 dormitoare la etaj, 2 băi, una la etaj una la parter, living generos si cozy, bucătărie open space, cămară alimente, terasă acoperită 28 mp, curent electric, apă din foraj de la 120 metri adâncime din stâncă, excelentă calitate si debit.

Cabana e complet utilată și mobilată, are 1200 mp de teren, zonă excepțională, retrasă de la drumul principal, situată la 700 m de pârtia de schi din Mărișel, altitudinea la cabană este de 1300 m, înconjurată de brazi. Prețul este de 90.000 euro, excelentă investiție pentru închiriat sau loc de retras și liniște pentru iubitorii de natură pură și aer curat”, se arată în anunț.

Datele publicate pe un portal imobiliar arată că în zona Mărișelului, terenul pentru construcția unei cabane ajunge la maxim 30.000 de euro dacă vorbim despre 1000-1200 mp. Așadar, cel care va dori să achiziționeze cabana de la actor va trebui să scoată din buzunar o sumă consistentă. 

Foto: Facebook/Bogdan Bob Radulescu

Comentarii Facebook