Acțiune MASIVĂ de împădurire la Cluj! Sunt așteptați peste 700 de voluntari VIDEO


Asociația Casele Micești anunță că va lansa, sâmbătă, 2 noiembrie, o acțiune de plantare de copaci în zona pădurii Feleacu.

De multe ori ati adus la cunostinta opiniei publice, faptul ca padurile dimprejurul orasului Cluj-Napoca, mai cu seama Padurea Fagetului si Padurea Feleacului au fost tinta defrisarilor ilegale si a hotilor de lemne, fapt ce a dus in timp la despaduriri masive mai ales in proximitatea drumurilor, care pe timp de iarna, din cauza defrisarilor copacilor care constituiau perdeaua impotriva viscolului, au devenit zile si saptamani intregi impracticabile! In plus, defrisarea perdelelor forestiere de deasupra orasului afecteaza grav calitatea aerului din oras dar si din imprejurimi.

Luand act de aceste lucruri, ASOCIATIA CASELE MICESTI, impreuna cu PLANTEAZA IN ROMANIA si CARMIC, au demarat proiectul IMPADURIM FELEACU-CASELE MICESTI, o actiune care si-a propus plantarea unui numar de 12000 de puieti de ambele parti ale Drumului Comunal 71C, drum ce leaga localitatea Feleacu de localitatea Casele Micesti.

Sub genericul DACA FELEACU RESPIRA SI CLUJUL RESPIRA, am invitat voluntari din orasul Cluj-Napoca, dar si din comunele si orasele limitrofe, sa participe la actiunea noastra de plantare, avand in acest moment un numar de peste 700 de voluntari inscrisi!”, transmit reprezentanții Asociației Casele Micești.

Actiunea va avea loc sambata, 2 noiembrie 2019, incepand cu ora 10.00, toti cei implicati urmand a se intalni la Observatorul Astronomic din Comuna Feleacu.

Actiunea voluntara se va incheia cu o masa campeneasca, oferita tuturor celor 700 de voluntari.


Comentarii Facebook