Marti 7 Februarie

Accidentul mortal de la Gilău, produs de un polițist. Logodnica i-a murit. DRAMA nu se termină aici

 

O femeie a murit în noaptea de luni spre marți, în urma unui accident de circulație produs în comuna Gilău. Mașina era condusă de un polițist. 

 

Poliţistul Marius George Miheş, de la Poliția muncipiului Oradea, a intrat cu mașina într-un cap de pod, iar logodnica lui a murit. 

 

Accidentul s-a produs în jurul orei 1.00, pe DN1, în localitatea clujeană Gilău. Polițistul a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina într-un cap de pod şi s-a răsturnat.

 

În urma impactului, logodnica poliţistului orădean, Lavinia Bososchi, 28 ani, o tânără creatoare de modă din judeţul Satu Mare, a murit pe loc.

 

Polițistul a fost internat la Institutul Inimii din Cluj Napoca ”cu leziuni la cap şi în special la torace. E vorba de fracturi de stern, de clavicule şi leziuni ale vaselor mari de sânge”.

 

El are nevoie de sânge din grupa B, Rh pozitiv. 

 

Cei doi logodnici se întorseseră de curând din vacanţă şi urmau să se căsătorească în toamna acestui an. ”Oricum moartea e cea care alege, iar George ar fi schimbat cu ea, și el se luptă pentru viața lui … e o tragedie și regret imens, condoleanțe familiei și dormi în pace suflet frumos, plecat mult prea devreme dintre noi, iar lui Geo putere să treacă peste tot ceea ce va urma și forța să lupte pentru viață”, scrie unul din prietenii Laviniei pe pagina ei de Facebook.

Comentarii Facebook