Accident grav în Cășeiu, Cluj. A fost solicitat elicopterul SMURD, un bărbat este inconștient


Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au fost solicitați duminică dimineața, la un accident rutier grav, petrecut pe DN1 E58, pe raza localității Urișor, comuna Cășeiu.

La fața locului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ. De asemenea, a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

,,Echipajele operative au găsit la locul accidentului un autoturism avariat sever, fără ocupanți în interior și un bărbat în stare de inconștiență întins în afara acestuia.

Starea bărbatului este critică, acesta a fost intubat, ventilat și preluat de către echipajul elicopterului SMURD. Iar în aceste momente este transportat de urgență la UPU Cluj-Napoca", informează ISU Cluj.

Potrivit polițiștilor, acesta a pierdut controlul mașinii. 

,,Un conducător auto de 21 de ani, din comuna Cășeiu, care conducea un autoturism în direcția Baia-Mare ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autovehiculul părăsind partea carosabilă”, informează IPJ Cluj. 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto. Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, acesteia fiindu-i recoltate probe biologice.

WhatsApp Image 2023-10-08 at 09.11.41_fb9dc426.jpg

Comentarii Facebook